Workshop Crowdfunding

 

 

Crowdfunding is de trend! Veel meer dan slechts een investering, het is de marketingtool om een netwerk op te bouwen voor je propositie. De crowd voor de ondernemer, samen sterker!

Samenwerken, coöperatief zijn en uitdragen is het nieuwe motto voor de Nederlandse samenleving. Een mooie ontwikkeling die we graag willen steunen. Onze bijdrage aan de vernieuwing van ondernemingen en de vooruitgang van de economie in Nederland.

Een crowdfunding campagne gaat niet vanzelf: het vergt tijd en energie. Een campagne vraagt om een persoonlijke benadering en werkt het best vanuit de kern van de organisatie…jij!

Crowdfunding biedt, naast kapitaal – mits goed ingezet – ook mogelijkheden voor marketing, kennis- en contactendeling en binding met ambassadeurs. Maar het is geen ‘snel geld’: het vereist een slimme campagne.

Voor Investeerders

Als je wat geld over hebt en je wilt het beleggen, dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld aandelen te kopen van een beursgenoteerd bedrijf. Wat je óók kan doen is je geld steken in een leuk, innovatief en veelbelovend bedrijf via een crowdfundingproject. Op deze manier word je een investeerder van een bedrijf dat zich nog moet bewijzen. Hartstikke leuk om dat dan vervolgens te volgen en in de gaten te houden!

The Dutch Deal begeleidt ondernemers en investeerders bij het realiseren van hun crowdfunding ambities. We doen dit door het combineren van creativiteit met ervaring en expertise op het gebied van crowdfunding. Of je nou een gevestigd bedrijf bent, start-up of investeerder, crowdfunding kan in alle gevallen ingezet worden als financieringsmiddel.

Workshops en lezingen

Wil je kennis maken met de mogelijkheden van crowdfunding? Bezoek dan onze workshop. Organiseer je een congres, evenement of een workshop voor je medewerkers? Dan wil is wellicht een workshop op maat een leuke optie?

Deelnemen aan de workshop?

Neem dan contact op via contact@thedutchdeal.nl voor het boeken van een workshop. 

Doelgroep:

De Workshop is voor ondernemers, start-ups, investeerders, accountants, studenten en voor iedereen die geïnteresseerd is in Crowdfunding!
 

Spreker:

Edwin Welner
 

Kosten:

Business: € 149,-
Studenten: € 49,95

Locatie:

Torenallee 20 - 5617 BC – Eindhoven