Intermediairs/ Adviseur

The Dutch Deal biedt aan Intermediairs /Adviseurs de mogelijkheid om een account op The Dutch Deal aan te maken, waarin gecentraliseerd de klantenportefeuille van de Intermediar/Adviseur kan worden beheerd. In deze omgeving kan de Intermediair de financiering beheren voor zakelijke klanten en kunnen in één oogopslag de resultaten worden geraadpleegd. Ook kan de algehele management begeleiding vanuit een gecentraliseerde omgeving plaats vinden, doordat uw klanten aan uw account gekoppeld zijn.

Intermediairs /Adviseurs kunnen financieel adviseurs of accountants zijn, maar ook Incubators welke management ondersteuning bieden aan hun klanten.

Als u zich wilt registreren als een Intermediair/Adviseur op The Dutch Deal, kunt u contact met ons opnemen of klik op onderstaande knop "registreren" om uw gegevens achter te laten.

Download Factsheet


 

Wesselman accountants en Belastingadviseurs stelt haar klanten centraal en is altijd op zoek naar de beste oplossingen. Wesselman ziet in deze moeilijke tijden heil in de oplossing die the Dutch Deal biedt. Verder kijken; oplossingen bieden daar draagt Wesselman graag aan bij!

Sandra Sullivan, Partner Accountancy Wesselman Accountants/Belastingadviseurs

Office-S, het ondernemersplatform van Strijp-S, staat voor het stimuleren van alle denkbare samenwerkingsvormen van ondernemers op Strijp-S. Samen werken, samen investeren, samen delen en samen groeien!

KORTOM: SAMEN IS HET SLEUTELWOORD

The Dutch Deal past helemaal in deze filosofie en daarom is Office-S ambassadeur van dit goede initiatief!

Jack Reeuwijk, Programmamanager Office-S