Guideline Trainingen

Inspiratiecafé OSO wordt een huiselijke koffiebar waar je graag binnenloopt voor een heerlijk kopje koffie, een huisgemaakt taartje of portie inspiratie. En dat bij het gezellige Westerhaven in Groningen. Kan je het al voor je zien? Investeer dan, zodat ik je in de herfst van 2017 kan verwelkomen!

20 deelnemers
Nog 0 dagen
102% geinvesteerd
102% geinvesteerd
Leningbedrag € 5.000
Rente per jaar 8,0%
Looptijd 24 MND
Risicoprofiel 5
Graydon Rating CCC
Reeds gefund 102 %
Reeds geinvesteerd € 5.100
Resterende looptijd 0 DGN
Investeerders 20

Opening van inspiratiecafé OSO

Met een koffietje in de hand op zoek naar dromen!

Bij Inspiratiecafé OSO kan je lekker neerploffen, alledaagse problemen loslaten en de tijd even helemaal vergeten. Hier vind je een (h)eerlijk bakje koffie, thee of verse sap, al dan niet met één van de huisgemaakte taarten of soepen.

Het gezellige team van Inspiratiecafé OSO heet je graag welkom in onze “huiskamer” het centrum van Groningen.

Het wordt een plek waar je letterlijk en figuurlijk gevoed wordt: lekkere taartjes en lunch, maar ook inspiratie waarmee jij wordt aangemoedigd om iets moois van je leven te maken! Regelmatig zullen wij in de middag- en avonduren inspirerende activiteiten organiseren, denk hierbij aan thema-avondjes, workshops, spelletjes, live muziek, een collectief brei-project, autisme cafés en verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en (studie)loopbaan.

De menukaart zal wekelijks veranderen afhankelijk van het seizoen. De taartjes, soepen en andere lekkernijen zullen gemaakt worden van eerlijke, verantwoorde en (zoveel mogelijke) regionale producten. Daarnaast zal gelet worden op allergenen, zodat er voor iedereen een lekker hapje is.

 

Even voorstellen...

Ik ben Nicolette van Keulen en heb al jaren drie dromen, die ik graag samen wil voegen in één grote droom; een inspiratiecafé. De drie dromen zijn een (studie)loopbaancoachingspraktijk, een taartenbakkerij en een koffiebar. Ik kan me best voorstellen dat je dit een gekke combinatie vindt, dus laat ik ze even uitleggen.

Mijn droom om studieloopbaancoach te worden begon toen ik tijdens mijn studie vast liep door leerproblemen (met name dyslexie) en er alleen maar hulp geboden werd door kindercoaches. Mijn dyslexie was als een blok aan mijn been, waardoor ik op een bepaald moment echt niet meer door kon. Toen ben ik mij gaan verdiepen in leerproblemen en hoe je daar eigenlijk gemakkelijk mee kan leren. Nu mag ik MSc. achter mijn naam zetten en probeer ik de huidige studenten dit mee te geven. Regelmatig merk ik (en dat blijkt ook uit onderzoek) dat studenten van nu ook op veel (studie overstijgende) gebieden vastlopen met name door keuzestress, onzekerheid, ontevredenheid en een slechte (studie)work-life balans, daarom wil ik mijn coaching veranderen leerprobleem naar (studie)loopbaan gericht.

Mijn droom van een eigen taartenbakkerij viel in duigen toen ik erachter kwam dat ik een intolerantie heb voor gluten, maar ondertussen ben ik erachter gekomen hoe je heerlijke taarten kan maken zonder gluten hieraan toe te voegen. Echter, ik merk dat dit in de horeca nog altijd als lastig wordt ervaren, zowel door koks, bedienend personeel, als door gasten die zelf een intolerantie hebben. Ik vind het daarom belangrijk dat in een huiskamercafé hierop gelet wordt, zodat iedereen zich welkom voelt.

De derde droom, die alles samen verbindt, is die van de koffiebar. Als ik denk aan plekken in de stad waar ik gelukkig van wordt zijn dat allemaal koffiehuizen; hier voel ik mij thuis. Maar deze droom ontstond toen ik op een koffieplantage in Sippi Falls, Oeganda liep. We kregen hier uitleg over het hele proces voordat het ons zwarte vloeibare goud wordt en sindsdien ben ik hierdoor gefascineerd. Koffie betekent voor mij gezelligheid, ontspanning en rust.

Wil je creatief nadenken dan moet je soms een pauze inlassen en alles helemaal loslaten, daarbij helpt een lekker kopje stomende koffie. Wil je creatief zijn dan werkt een inspirerende, gemoedelijke omgeving. De elementen uit deze driehoek zullen daarom een versterkende werking op elkaar hebben. Want veel mensen willen graag naar een loopbaancoach, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Dan stap je niet snel bij een coach naar binnen, maar bij Inspiratiecafé OSO kan je op een rustige en ongedwongen manier kennis maken met de coachingsmethode.

Ik heb, naast verschillende kleine cursussen, gestudeerd aan de Hogere Hotelschool Maastricht en de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik tijdens een Master in Human Resource Management ben gespecialiseerd in work/life balance en het geluk van werkende vrouwen. Daarnaast heb ik jarenlang bijbaantjes in de horeca gehad en nu al 3 jaar een coachingspraktijk. Hierdoor weet ik dat ik naast passie ook de juiste vakkennis bezit.

Ook heb een inspirerend team om mij heen verzameld, dat naast horeca verscheidene passies heeft op het gebied van coaching, gesprekstechnieken, massage en kunst. Dit vertelt mij dat het inspiratiecafé een plek zal worden waar op allerlei gebieden inspiratie en dromen gevonden en verwezenlijkt zullen worden.

En dit alles ga ik starten op het randje van de bruisende studentenstad Groningen. Naast het gezellige Westerhaven, waar het steeds leuker en interessanter wordt door de diversiteit van de speciaalzaken en nieuwe winkelketens, hierdoor is dit nu echt deel van het centrum geworden. Het is een opkomende locatie met voor de deur de nieuwe bushalte Centrum West en parkeergarage om de hoek. Iedereen die naar het centrum wil zal voor de deur langs lopen of fietsen. Dit geeft extra potentie voor take away producten, die af te halen zullen zijn via het take away window, die ik bij de verbouwing wil aanleggen.

Het pand ligt niet alleen op een handige locatie, het is ook nog eens een mooi en groot pand. Met op de eerste verdieping ruimte voor twee workshopzalen, die van alle gemakken voorzien zullen zijn (flipover, tv-scherm, etc). Deze ruimtes zijn, wanneer ik ze zelf niet gebruik voor een workshop, beschikbaar voor verhuur als vergaderzaal of flexibele werkplekken voor zzp’ers en studenten. De begane grond zal gebruikt worden als koffiebar, keuken en loungehoek.

 

Waarom financiering?

Het plan is om na een verbouwing in de herfst de deur te openen. Ik heb een fris en gezellig café voor ogen, met een nieuw kleurtje en een vernieuwde inrichting. Het grootste project van de verbouwing zal het take away raam met koffiebar en de vernieuwde inrichting zijn.

Samen met jou wil ik er een te gekke plek van maken en daarvoor heb ik 62.050 Euro (minimaal 42.050 Euro) nodig!

Hiermee kan ik de noodzakelijke aanpassingen doen zoals o.a. alles met betrekking tot brandveiligheid, elektra, de koffiebar, het take away raam en de inrichting realiseren. Het zou dus geweldig zijn als ik met jullie hulp dit bedrag kan behalen.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Als je hebt geïnvesteerd krijg je een fantastische rente van 8% en bij grote investeringen een gratis workshop naar keuze. Én omdat ik iedere investeerder wil laten zien hoe mijn droom is geworden, krijgt je sowieso een kortingspas voor koffie of thee. Investeren kan vanaf € 100,-

Mocht ik het doelbedrag niet halen (maar natuurlijk haal ik het wel), dan krijg jij de inleg binnen 5 werkdagen teruggestort. Best interessant toch? : )

Kortom het zou geweldig zijn als jullie mij in groten getale willen steunen met het opstarten van mijn droom en dat ik op mijn beurt jullie straks mag bedanken voor het realiseren hiervan. Doorsturen naar iedereen die je kent, wordt zeer gewaardeerd!!

Mocht je vragen hebben en/of het ondernemersplan & financieel plan willen inzien, dan kun je uiteraard contact met mij opnemen via info@inspiratiecafe-oso.nl.

Groetjes,

 

Nicolette

Meer weten? Stuur mij een e-mail!

De vorderingen zijn ook te volgen via de Facebookpagina en website.

 

Er zijn nog geen vragen gesteld over deze deal...
# Gebruiker Opmerking Bedrag
892 Anoniem
€ 200,00
893 Tebby Veel succes!
€ 500,00
894 Anoniem Ik kom graag eens koffie en taart eten als je...

Anoniem

Ik kom graag eens koffie en taart eten als je open gaat!

€ 300,00
895 Anoniem Stoer plan van je! Succes
€ 250,00
896 Majh
€ 150,00
897 Anoniem Go Nicolette ik duim alvast en promoot sowieso...

Anoniem

Go Nicolette ik duim alvast en promoot sowieso jou project 👊🏻, grt Deniz

€ 50,00
898 MCWW
€ 100,00
899 Anoniem
€ 25,00
900 Sietke
€ 100,00
901 Anoniem Namens Kiki
€ 100,00
902 Mary Bos Good luck
€ 1.000,00
903 Anoniem
€ 200,00
906 Vera ik kom graag koffie drinken!
€ 150,00
907 matyla Goed concept.
€ 100,00
908 Burt Bos Niekje, veel succes met je project.xxBabs en Burt
€ 250,00
909 Anoniem
€ 100,00
910 Anoniem Inspiratieavond
€ 25,00
911 Nicolette van Keulen Verkoop taarten:...

Nicolette van Keulen

Verkoop taarten: https://inspiratiecafe-oso.nl/inspiratie/aanbieding/taart.html

€ 150,00
912 T.E. Bos met deelname experience workshop
€ 250,00
913 T.E. Bos met deelname experience workshop (2 personen,...

T.E. Bos

met deelname experience workshop (2 personen, daarom twee keer gestort)

€ 250,00
914 Nicolette van Keulen Verkoop taarten:...

Nicolette van Keulen

Verkoop taarten: https://inspiratiecafe-oso.nl/inspiratie/aanbieding/taart.html

€ 75,00
915 Nicolette van Keulen Verkoop taarten:...

Nicolette van Keulen

Verkoop taarten: https://inspiratiecafe-oso.nl/inspiratie/aanbieding/taart.html

€ 25,00
916 Nicolette van Keulen Verkoop taarten:...

Nicolette van Keulen

Verkoop taarten: https://inspiratiecafe-oso.nl/inspiratie/aanbieding/taart.html

€ 25,00
917 Anoniem
€ 200,00
920 Chielsee Hoi Niek, zet hem op. Heel veel...

Chielsee

Hoi Niek, zet hem op. Heel veel succes. Knuf Danielle, Michiel, Noa & Kai

€ 125,00
921 Rimke Heel veel succes, Nicolette! lieve groet, Rimke
€ 300,00
922 Lena
€ 100,00

Guideline Trainingen

Guideline Trainingen

28-08-2014

Guideline bestaat uit:
• Guideline Trainingen, een (digitale) coachingspraktijk voor scholieren en studenten met leerproblemen,
geopend op 28 augustus 2014.
• (Nieuw!) Inspiratiecafé OSO, een koffiehuis waar gasten komen voor een koffiebeleving, een klein hapje (zoet en hartig), (studie)werkplekken, vergaderruimte, netwerkactiviteiten en loopbaaninspiratie, startend op 2 november 2017.

Een coachingspraktijk gericht op (studie)loopbaan en koffiehuis.

Handel en horeca

3

www.guideline-trainingen.nl