Investeerders

a.  The Dutch Deal biedt op een laagdrempelige manier de mogelijkheid in een idee of project te investeren.

Investeren is al mogelijk vanaf €25.

b.  De passie voor het ondernemers vak delen met de ondernemer.

Als investeerder kun je je betrokkenheid tonen aan de ondernemer en hiermee het succes vergroten. Kennis en passie voor het vak kunnen gedeeld worden, The Dutch Deal biedt hiervoor interactieve functies aan.

c.  Ratingprofielen die op de profielen zichtbaar zijn maken het voor de investeerder eenvoudiger een goede keuze te maken.

Projecten worden op basis van de aangeleverde gegevens door onafhankelijk financieel adviseurs in een risicoprofiel geplaatst. Op basis van dit profiel wordt tevens de rente van de gevraagde funding bepaald.

d.  De investeerder kan een aantrekkelijke rente verwachten.

De rente is sterk concurrerend met de rente percentages verkrijgbaar in de markt.

e.  Heldere procedures en een ideaal financieringssysteem.

Het financiele proces is end-to-end geautomiseerd en wordt ingevuld in samenwerking met partner Intersolve EGI b.v. Intersolve EGI b.v.  is een Nederlandse financiële instelling die is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op het gebied van betalingsverkeer en elektronisch geld. Intersolve EGI beschikt over een vergunning als Elektronische Geldinstelling en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
 
Door de samenwerking met Intersolve EGI  kan The Dutch Deal aan haar gebruikers garanderen dat alle betalingen die via het The Dutch Deal platform lopen veilig en gegarandeerd zijn. 
Intersolve EGI verzorgt het gehele financiële proces voor The Dutch Deal en beheert de gelden binnen een stichting Derdengelden.

f.  Geef je persoonlijke input.

Het platform biedt aan de investeerder en ondernemers de mogelijkheid om met elkaar te communiceren over het project. Als investeerder kun je je kennis delen met de ondernemer, samen bouwen aan een succesvolle proposite. Uitingen van de ondernemer op het platform dienen ten alle tijde correct, duidelijk en niet misleidend te zijn.

g. No cure no pay.

Je betaalt een succesfee van 0,9% van het investeringbedrag, echter alleen bij volstorting van de investering. Deze wordt automatisch verrekend bij de eerste aflossing van de ondernemer.

Download Factsheet Voordelen voor Ondernemers